Jag heter Mia Holger och jag brinner för att skapa friskare, hållbarare och mer meningsfulla arbetsplatser.

I mina uppdrag som HR- och managementkonsult bidrar jag med mina erfarenheter, min expertis, min blick och mitt engagemang för att hjälpa ledare i förändringsarbeten. Jag är närvarande, reflekterande och har en förmåga att förstå och motivera människor. Jag tror på att ta ansvar för våra attityder och beteenden, och jag vill skapa win-win-lösningar där både företaget såväl som ledare och medarbetare når sin fulla potential.

Innan jag startade Proactive Management arbetade jag under 5 år som HR-chef på ett internationellt och entreprenöriellt drivet bolag med stark och snabb tillväxt. Jag har också erfarenhet som associerad partner på ID Entity AB, där jag arbetade som HR-konsult samt med coaching och rekrytering.

Jag är i grunden ekonom från Stockholms Universitet med ett stort intresse för människor, utveckling och meningsfullhet.

Jag är gift med en entreprenör och grundare av Skapaskolan.se. Vi har två barn och spenderar mycket tid tillsammans. Jag sjunger i kör, cyklar gärna till och från jobbet och tränar yoga. Älskar att resa, se nya miljöer, människor och kulturer.

Min egen personliga utveckling får jag genom att studera och praktisera Kabbalah med lärare från det internationella Kabbalahcentret sedan 2002.

Mia Holger.jpg